El curiós cas Snuggie

Podreu dir-li obsessió personal, però Snuggie em persegueix. Farà nou mesos que ho vaig descobrir i us en vaig parlar a aquest mateix blog. El vídeo ja no surt a l’entrada però el podeu seguir veient a la pàgina oficial d’Snuggie; intentaré arreglar el post. Més tard m’ho vaig trobar a Buenafuente i també us en vaig parlar. Avui em trobo una sorpresa a la pàgina inicial de YouTube (en la qual no m’hi solc fixar, però ves per on quines casualitats):

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=zXqHfHN9dJs]

Com a anunci és simplement meravellós. Qui em regalarà un Snuggie aquest nadal? El CD de Weezer us el podeu quedar vosaltres…

(Sembla que aquest blog torna a una època força friki)

Uneix-te a la conversa

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *