Aquest cop sense pretensions

Per què collons em faig un altre blog? No en tinc prou? La pregunta és bona, sí, sí. Però la resposta és senzilla: per què ho necessito. L’Atenes de Pèricles és un projecte molt ambiciós i espero que segueixi funcionant i creixent com fa de moment, però necessitava quelcom més personal. Necessitava poder dir que m’estic estressant molt amb la feinada que tinc de la uni, poder escriure blog amb g tot i saber que el correcte és amb c, poder escriure vem sense patir perquè m’agrada més que vam.

Des que vaig començar amb jotaemi.blog.com (gran domini) a l’estiu de segon a tercer d’ESO després de l’emoció que em va provocar que em publiquessin una carta a La Vanguardia (ecs) tinc la sensació d’haver tingut infinits blogs. I sempre he estat jotaemi, on nick molt cibernètic. Ara no, ara em dic João, perquè aquest sóc jo, perquè vull col·laborar amb aquest voyeurisme digital i perquè, com diu la Begoña, “el nombre es lo más importante que teneis”.

Així, sense pretencions, sense l’objectiu d’arribar a ningú en especial, sense un disseny mínimament currat, sense actualitzar cada dia, i amb alguna que altra falta d’ortografia, començo aquest nou blog. See ya!

Uneix-te a la conversa

7 comentaris

 1. He vist segones amb aquest “poder escriure vem sense patir perquè m’agrada més que vam” jajajajaj
  És broma, pernil, em sembla magnífic. Això és el que fem amb el blog muntainademontse nosaltres 😛

  Dons per consultar l’estat del temps mirare les noticies, i per mirar el teu estat d’ànim consultaré aquesta pàgina, sempre pot ser útil xD
  Així em pensaré més el què et dic jajajaj

 2. Oooh!
  M’enamores cada dia més.
  Per cert, si tu et igual que jo però en versió “tio” (o jo sóc igual que tu en versió “tia”) i tu t’has fet un bloG, me n’acabaré fent un jo, també? (que es digui emdicMaria, és clar, tot i que trobo que no té gaire gràcia)

  P.D: comentari enviat des del despatx de l’Il·lustre Professor Gibert.

 3. eeis!!

  Tot i que ja saps què penso respecte el teu temps, (dormir), els blogs/blocs i els teus AMICS, dir-te que em sembla de conya que facis aquest bloc i que expressis i et desfoguis del que et peti! De fet, ja m’hi passaré x desfoga-me jo i fer una mica de teràpia…

  i…què coi, que cada dia m’agrada més llegir-te i aprendre coses noves!!

  endavant amb el blog amb G!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *