Una cosa

El meu perfil de Vimeo ja diu que això del vídeo no es lo mío. Hi ha gent que s’hi posa, que en sap i que ho fa de puta mare (no cal que digui noms). En tot cas, jo, malalt, m’he d’estar 10 dies a casa, i avui m’ha agafat pel vídeo. He agafat un vídeo que em fa gràcia dels Prelinger Archives, alguna coseta de YouTube, m’he posat a gravar per casa i ho he barrejat tot amb una peça de Schoenberg (que amb un fons dodecafònic m’atreveixo a qualsevol barbaritat). El resultat ha estat molt llarg, i això que he tallat moltíssim, però aquí el teniu:

[vimeo=http://vimeo.com/4871372]

Crec que la tortuga és l’animal dramàtic per excel·lència. Es podrien fer obres senceres amb tortugues per protagonistes. Mmm…

Uneix-te a la conversa

1 comentari

  1. Sí que és dramàtica, sí, la tortuga!
    En canvi, la Pororoka (o el Pororoka? mai no ho sé del cert) sembla la dolenta de la pel·li.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *