Quasi un pensador

Quan un decideix formar-se i tota la pesca ho fa per estima al saber. Llavors decideix que l’important és conèixer les coses en el seu origen. Per tant, s’obsessiona per les fonts originals i es posa a llegir Sòfocles, Plató, Homer, Descartes, Nietzsche, Wilde i una infinitat de gent molona…
Aquesta persona, si té sort, es trobarà amb bons mestres que li aniran obrint camins i coneixerà noves visions. Se sentirà llavors il·luminada, que té el món a tocar. Això fins un dia, el dia abans de l’examen, en que abandona totes les seves lectures interessants i es conforma amb el primer resum que es troba per Internet com a solució per no abalançar-se per la finestra que dóna al pati interior del seu edifici. “Ja l’acabaré”, diu, i molts anys han de passar.

Demano perdó a l’ànima de Hans Jonas.

Uneix-te a la conversa

3 comentaris

  1. amèn al que dius, jo tambe demano perdò al hans jonas i a la meva butxaca per una, de moment, mala inversió.

    apa siau

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *