18 anys i ulls cansats

Estic dormint ben poc. Massa feina; avui em queda la última nit de poques hores de son, abans d’entregar l’últim treball del trimestre. I, a tot això, fa uns dies que tinc quelcom estrany als ulls que em deixen les parpelles ben resseques. A part d’accentuar-me les ulleres, és molt incòmode. Avui li deia a ma mare que ja no sé què fer al respecte. En sentir-me dir això ha desaparegut en la seva habitació i ha tornat amb una caixeta; “t’ho pensava regalar per nadal, però…”. La caixa deia: “Contorno de ojos con revitalizante: Reduce bolsas, ojeras y líneas de expresión”.

Crec que em faig gran.

Uneix-te a la conversa

4 comentaris

  1. aixo et passa per ser bolonya

    pero igualment et desitjo sort a l’ultim treball del trimestre
    pensa q x nadal, quan tu l’estiguis celebrant (cosa normal), jo estare estudiant i llavors tot canviara i diras allo de “quien rie ultimo rie mejor”
    aixi q podriem fer un cafe tipu…. juliol? q els dos estem de vacances? (sempre i quan no haguem suspes res) i sino pues.. que tal juliol 2012?

    sigui com sigui, bona sort a tu i una abraçada a ta mare, q encara q no sigui literaria fa uns bocates brutals

  2. ho sento João però això del contorno de ojos con revitalizante ho trobo molt graciós, jaja. en qualsevol cas, millor que qualsevol cremeta és dormir, dormir molt moltíssim, sobretot ara que ja hem acabat 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *