Nou blog

Farà un any vaig registrar un domini i pagar el corresponent allotjament per fer un nou blog, una feina pendent des de feia segles. Fa uns mesos vaig agafar un plantilla de wordpress i vaig començar a toquetejar-la sense tenir-ne ni idea, he pogut canviar colorets i cosetes i també he fet cagades que sembla que he pogut arreglar dintre del que cap. Ara tocar obrir-lo amb un objectiu una mica difús. Anirem veient què en fem. De moment he importat el vell emdicjoao.wordpress.com aquí dins per no renunciar al passat. D’aquí cap enrere està tot tal qual, amb les seves faltes d’ortografia (com les que se m’escaparan també d’ara en endavant) i els seus rotllos fifis o reflexius. Això sí, el meu jo present no se’n fa responsable. Benvinguts!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *