Creant tendència

Acabo de descobrir que aquest blog (amb poquíssimes entrades i molt menys lectors) crea tendència. Si ho recordeu, el dia 11 de febrer us parlava de Snuggie, the blanket with sleeves. Resulta que l’endemà el Berto, al programa del Buenafuente, també en va fer esment. Aquest blog es va avançar a la notícia.

Com tenen més pressupost que nosaltres (és a dir, jo), van encarregar la susdita manta i es van passejar amb ella per Barcelona. Us adjunto el vídeo; el moment de “oye, que yo hablo catalán” és impagable. Que sàpiguen que jo també sé donar la nota pel centre!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=MPuhYfs3PBs]

Uneix-te a la conversa

2 comentaris

  1. jajaja boníssim! millor el moment de “mira, la duquesa de alba” XD

    molt bé, aquest blog crea tendència. d’aquí poc te l’spontsoritzarà l’Hereu, que això de la moda és veu que li tira molt (€ cling!)

    enfi…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *