Noctàmbul #1

adj. i m. i f. [LC] Que té per costum d’anar de nits.

Les estacions d’autobús són els llocs més depriments del món. Sempre ho són, a tot arreu. Surts de la (com a mínim en aparença) moderna estació de Sants i al costat la veus: la depriment estació d’autobusos. Però suposo que la pluja també ajuda. L’altre dia, que no plovia, vaig agafar un taxi amb un taxista que era molt simpàtic i no escoltava la COPE: era pakistanès. Vaig pensar que Barcelona és una gran ciutat, perquè totes les grans ciutats tenen taxistes pakistanesos. Tot això ho escric al llit a les 5 (que em recorden aquell post de les fotos) que de fet serien les 4, havent-me menjat un tros de pizza freda, perquè no puc dormir i així demà ja tinc quelcom per penjar al blog, que entre manifestacions i desmais està bastant abandonat. “Bona nit, João.” “Bona nit!”

Uneix-te a la conversa

5 comentaris

  1. ma mare m’acaba de dir: a cadaqués fan una nova estació d’autobusos. no com això que tenim ara, que això i res és el mateix. una estació de veritat: d’aquelles amb teuladeta, coberta, amb guixeta per comprar bitllets, amb una senyora grassa al darrere que te’ls ven!!!! allà al costat del pàrking, m’ha dit (clar i lògic). “ah”, li he dit. i m’ha vingut al cap l’estació de blanes, per dir alguna cosa, perquè totes són iguals, i encara que les facin noves o simplement les facin, no guanyen res.
    i vaig i llegeixo això.

  2. Escriure una entrada de blog a altes hores de la matinada desde el llit… Jo també ho he fet.
    Per cert, directe al google reader vas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *