De la tendresa

No sou pocs els que odieu l’adjectiu tendre, en el sentit de “Dolçament afectuós.” que diu l’IEC. El trobareu inadequat, fifi, repel·lent o simplement una cursilada, vaja. A mi m’agrada molt, tot i que sigui molt poc masculí, ho admeto, però m’agrada tenir la paraula correcte per definir troballes com aquestes:

© George Sfarnas
© George Sfarnas

El Georgie és un noi de cinc anys que té un blog. Ja fa uns mesos que segueixo les seves aventures: el seu somriure sense dents, la seva “xicota” que ho és sense saber-ho, la seva àvia, que li gasta bromes per correu electrònic. De tots els 66 blogs que segueixo aquest és el que més m’agrada i que em sap treure un somriure a cada actualització. No us ofengueu, ok?

Tranquils, em podeu insultar alegrement als comentaris, no hi ha moderació i no els esborraré.

Uneix-te a la conversa

3 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *